Створити благодійні установи "Нове життя" з реабілітацією, психологічною та медичною допомогою, надати дах над головою та койку-ліжко, соціальну підтримку з подальшим працевлаштуванням для БОМЖів.

публікація Недостатньо підписів

Чи задумувалися ви про те, скільки повноцінних, розумних, досвідчених і з освітою людей опинилися на вулиці і вимушені бути БОМЖами через обставини, які від них не залежали????
Насамперед, в такій ситуації може опинитися будь яка людина, довірою та положенням якої скористалися злі люди, через обман, підставу, квартиру тощо. Проте в Києві та загалом в Україні відсутня соціальна підтримка таких людей! Відсутні заклади реабілітації! Відсутні місця проживання хочаб типу "хостел"! Таким людям не надають роботу та не працевлаштовують через їх положення в суспільстві! Тому так - це дуже важливо!
На своєму досвіді я мала спілкування з деякими БОМЖами і я запевняю вас, що їм треба дати лише можливість повернутися до нормального життя і життя у суспільстві. При спілкуванні з такою людиною відчувалась сила духу, ввічливість, твереза свідомість, адекватність і особливо бажання жити та змінити своє життя. Їм потрібна лише допомога держави і небайдужих людей. Назва благодійного проекту "Нове життя", детальна інформація про проект за запитом і по телефону. Дякую. З повагою, Заболотня Н.В.