Створення пільгового закладу харчування у м. Київ для учасників АТО, військовослужбовців ЗСУ ,та осіб що постраждали під час антитерористичної операції

Щороку в Україні відкриваються нові торговельно-розважальні центри, проте час звернути увагу й на потреби військовослужбовців, та створити іноваційній соціальний проект "Переможець" в мету якого запропоновано закласти проект будівництва закладу харчування за пільговими цінами для учасників АТО військовослужбовців ЗСУ ,та осіб що постраждали під час антитерористичної операції. Посилаючись на те що на даний момент саме ця категорія людей потребує найбільшої уваги та допомоги. "Переможець" - заклад української традиційної кухні з широким асортиментом за помірною ціною. Територіальне розташування у центрі Столиці, пільги надаються при предявлені відповідних документів.