Інтерактивна програма QR-кодування історичних пам'яток та транспортних вузлів для жителів та гостей міста

публікація Недостатньо підписів

Подібна ініціатива вирішує одразу декілька завдань:
1) Розвиток туризму в місті
2) Навігаційна допомога
3) Інформаційне супроводження господарської діяльності
4) Створення окремого рекламного майданчика для підприємців міста
Вона є недорогою за ріалізацією, але дуже різноманітною за методами застосування, та в перспективі дозволяє залучити додаткові кошти для міського бюджету.
Отже, в місцях розташушання пам'яток та транспортних вузлів розташовуються нові, або доповнюються існуючі інфориаційні табло, що містять QR-код. Людина, що скористалася QR-кодом за допомогою сматрфону, або іншого гаджету, відкриває сторінку спеціального сайту, що містить інформацію про історичну пам'ятку, а токож інші посилання по навігації, найближчих закладах, а також можливих маршрутах руху. В місцях проведення довготривалих ремонтних робіт таке посилання буде відправляти на інформацію щодо проведення данних робіт, термінах виконання. В місцях проведення громадських заходів, на офіціальну сторінку виконавців, або плану та розкладу заходів.
При впровадженні подібного сайту залучаються вже існуючі інформаційні та навігаційні джерела (офіціальні сторінки міських самоврядчих структур, вікіпедія, карти гугл і те ін.).