Відкриття громадського транспортного маршруту ОСОКОРКИ - ТРОЄЩИНА

Прошу мешканців Києва, а особливо киян лівобережної частини, від Осокорків до Троєщини, підтримати мою пропозицію, з впровадження нового транспортного маршруту, можливо автобусного, а краще (екологічнішого) тролейбусного, від вул. Софії Русової (Колекторної) – м. Осокорки – Дніпровська набережна – Русанівська набережна – м. Лівобережна – б-р Перова – пр-кт В. Маяковського і до вул. Милославської. Цей маршрут зробить користування транспортом зручнішим, швидшим та трохи розвантажить громадський транспорт з лівого на правий берег, з’єднає Сирецько – Печерську лінію, Святошинсько – Броварску лінію з майбутньою Подільско – Вигурівською лінією на лівобережжі нашого Києва.