Відкриття закладу харчування для велосипедистів у районах із розвиненою велоінфраструктурою.

публікація залишилось 23 дні

Сферою діяльності даного бізнесу є громадське харчування, мета проекту – відкриття закладу зі спеціальною їжею для велосипедистів та швидко приготована їжа(пайки). Основний наголос робиться на велосипедних столиках, завдяки яким клієнти зможуть перекусити не покидаючи свій вело-транспорт, а також на створення атмосфери комфорту та затишку для них. Переваги перед іншими закладами громадського харчування полягають у зацікавленості споживачів до особливих умов надання послуг та ексклюзивності закладу.
Своєю ексклюзивністю та спеціалізацією заклад привертатиме увагу багатьох споживачів, які раніше не мали можливості їздити по-справах чи відпочивати та водночас не залишатися голодними і знайти місце для відновлення сил або ж просто приємного проведення часу.
Основними споживачами виступатимуть любителі вело катання нашого міста, які користуються велосипедами, як основним видом транспорту або ж просто приємно та корисно проводять час.
Цінова політика зорієнтована на споживачів з середнім рівнем заробітку.

Проаналізувавши результати створеного бізнес-плану вело кафе «Happy Bike», можна стверджувати, що відкриття такого закладу буде успішним та прибутковим.
Всі основні цілі будуть досягнуті завдяки правильно підібраній маркетинговій компанії, достатньо ретельно вибраному місцю розташування та правильній ціновій політиці, що, відповідно, приведе за собою достатню кількість споживачів.
За допомогою всіх вище наведених факторів, унікальності даного бізнесу й відсутності аналогічних закладів у місті Києві та й в Україні загалом, дана бізнес-ідея отримає неабияке визнання серед великої кількості споживачів.