Додати ще одну смугу для перетину перехрестя просп. Ватутіна та бульв. Перова/просп. Маяковського в напрямку ринку "Троєщина"

публікація Недостатньо підписів

Зараз на одному з найбільш завантажених київських транспортних вузлів - перехресті просп. Ватутіна та бульв. Перова/просп. Маяковського - в напрямку ринку "Троєщина" є п’ять смуг для руху:

- три смуги – для транспорту, який повертає ліворуч на просп. Маяковського;
- дві смуги – для транспорту, який рухається прямо, в напрямку власне ринку "Троєщина".

Проте існує реальна потреба додати в цьому місці ще одну смугу для руху прямо. Адже через значне транспортне навантаження (особливо в години пік) там утворюється такий довгий «корок» із бажаючих проїхати в напрямку ринку "Троєщина" , що через це навіть блокується можливість з’їзду на бульв. Перова для інших водіїв. В підсумку «корок» розростається до катастрофічних розмірів.

Технічна можливість реалізувати ще одну смугу прямо є, адже в тому місці посередині просп. Ватутіна знаходиться широка зелена зона. За рахунок її зовсім невеликого скорочення можна досягти блискучого результату для водіїв і жителів Троєщини, які в години пік змушені чекати в довжелезних «корках», аби проїхати це перехрестя.

Прошу небайдужих киян підтримати цю петицію.

З повагою
Олександр Зубченко,