Враховуючи те, що більшість житлових будинків обслуговують ЖЕД Управляющих компаній, призначати керівників ЖЕД на конкурсній основі та за погодженням жителів будинків де вони розташовані.

публікація залишилось 21 день

Для того, щоб створити ОСББ потрібно багато часу і без наведення порядку в роботі ЖЕД не обійтися. Як показала практика в окремих ЖЕД відсутня технічна та іншу передбачена законодавством документація, а також документи, на підставі яких житлові будинки прийнято в експлуатацію, технічні паспорта і плани інженерних мереж по ньому. Часто ЖЕД не повідомляє заявнику про стан виконання його звернення. Тому, обрання керівників ЖЕД на конкурсній основі та з погодженням з жителями будинків, які ЖЕД обслуговують, надасть можливість призначити відповідального працівника.