Про реконструкцію Солом'янського ландшафтного парку

публікація залишилось 52 дні

Солом'янський парк, площею близько 30 га було закладено 6 листопада 1983 року в Солом'янському районі Києва на честь 40-річчя визволення Києва від німецько-фашистських загарбників.
Раніше Солом'янський парк був улюбленим місцем відпочинку мешканців району, а особливо батьків з дітьми.
Наразі Солом'янський парк перебуває в жалюгідному стані:
зруйновані доріжки, відсутнє освітлення, розобладнані фонтани і занедбані водойми, клумби і зони з деревами позаростали бур'янами та чагарниками, зламані лавки.
Відновлення та повна реконструкція парка є дуже важливою для мешканців міста, тому що Солом'янський парк - це чи ни єдине місце в центрі Києва де можна відпочити у лоні природи і подихати чистим повітрям. Відновлений парк може стати візитівкою нашого рідного міста, як наприклад Центральний парк у Нью-Йорку. Творімо історію разом!!!