Знести в Києві всі встановлені паркани, шлагбауми, блокіратори, стовпчики, інші обмежувачі (окрім погоджених КМДА полусфер), які встановлені у дворах, тротуарах та будь яких дорогах.

публікація залишилось 22 дні

Провести ревізію незаконних перешкод. Знести в Києві всі встановлені паркани, шлагбауми, блокіратори, стовпчики, інші обмежувачі (окрім погоджених КМДА полусфер), які встановлені у дворах, тротуарах та будь яких дорогах, які не погоджувались початковими планами забудов/будівництва, тощо. Якщо початковий плани не передбачав таких перешкод, то навіщо паплюжити Київ? З кожного законного (погоджений КМДА, РДА) шлагбаума або будь якої перешкоди (окрім зелених насаджень) та паркана місто повинно отримати податок/штраф. ЖЕКі, ОСББ, незначні неадекватні купки квартировласників або орендарів - головні порушники! РДА тільки спостерігає за порушеннями!