Врятуємо Парк (Дарницького р-ну)!

публікація залишилось 22 дні

Екологічна ситуація Дарницького району вкрай складна. Особливо через сміттєпереробний завод "Енергія" та Бортницьку станцію аерації. Жителям району поблизу м. Осокорки, м. Позняки, м. Харківська та м. Вирлиця інколи просто немає чим дихати! І тут ще Київська влада має намір забрати останній клаптик природи - Дарницьке лісогосподарство!
За даними співробітників Дарницької районної в м. Києві адміністрації влада Києва вже має проекти по вирубці дерев у районі м. Червоний Хутір та забудівлі цієї місцевості! Тобто нас хочуть позбавити КИСНЮ в ім'я грошей!!! Лишити без "Тропи здоров'я", без більш ніж столітніх соснових дерев. Це єдине місце у Дарн-ому р-ні, куди люди можуть виїхати та відпочити з дітьми на природі.
Єдиний вихід - це добитися, аби територію, на яку "поклали око" бізнесмени-ненажери, приєднати офіційно до території регіонально-ландшафтного парку "ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ". Адже його територія охороняється законом України "Про природно-заповідний фонд України".
Підтримайте петицію сьогодні, тому що завтра буде, на жаль, пізно!