Врятуємо Парк (Дарницького р-ну)!

публікація Направлено на розгляд

Екологічна ситуація Дарницького району вкрай складна. Особливо через сміттєпереробний завод "Енергія" та Бортницьку станцію аерації. Жителям району поблизу м. Осокорки, м. Позняки, м. Харківська та м. Вирлиця інколи просто немає чим дихати! І тут ще Київська влада має намір забрати останній клаптик природи - Дарницьке лісогосподарство!
За даними співробітників Дарницької районної в м. Києві адміністрації влада Києва вже має проекти по вирубці дерев у районі м. Червоний Хутір та забудівлі цієї місцевості! Тобто нас хочуть позбавити КИСНЮ в ім'я грошей!!! Лишити без "Тропи здоров'я", без більш ніж столітніх соснових дерев. Це єдине місце у Дарн-ому р-ні, куди люди можуть виїхати та відпочити з дітьми на природі.
Єдиний вихід - це добитися, аби територію, на яку "поклали око" бізнесмени-ненажери, приєднати офіційно до території регіонально-ландшафтного парку "ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ". Адже його територія охороняється законом України "Про природно-заповідний фонд України".
Підтримайте петицію сьогодні, тому що завтра буде, на жаль, пізно!

Хроніка подій

15-05-2017
Доручення:

Київський міський голова Віталій Кличко доручив (доручення від 15.05.2017 №08/КО-5003 (п)) профільним заступникам голови Київської міської державної адміністрації, постійній комісії Київської міської ради з питань екологічної політики, постійній комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування та керівнику апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Направлено на розгляд