Мараторій на використання БЮДЖЕТНИХ коштів для влаштування нового нефункціонального освітлення (архітектурного підсвічування) до припинення бойових дій в зоні АТО.

публікація Недостатньо підписів

Існує бажання у деяких громадян України за державний та бюджетний кошт в цьому році влаштувати архітектурно-підсвітку шляхо-транспортних споруд в м. Києві.
Витратити на це гроші з київського бюджету (кошторис в десятки мільйонів гривень), встановити обладнання с потужностями споживання десятки кіловат в час.
Це при тому, що дороги в ганебному стані, вуличне освітлення недостатньо модернізоване, та мережі живлення не всюди в відмінному стані, фасади будівель не всі охайні, і існує масса інших проблем з утепленням, енергозбереженням, аварійним станом будівель та мостів, недобудовамиі т.д. Більше того, держава веде бойові дії на сході, і не часі влаштовувати НОВЕ підсвічування старих, неохайних аварійних споруд.
Мараторій не стосується пректування, експлуатації та ремонту/модернізації функціонального освітлення - вуличного, декоративно-паркового, а також вже існуючих систем архітектурного підсвічування