Прибрати з проїзжої частини вул.Миколи Закревського дорожні перешкоди у вигляді "лежачих поліцейських" і замінити їх на врегульовану точку перетину автомобыльного шляху.

публікація Недостатньо підписів

Прибрати з проїзжої частини по вул.Миколи Закревського на перетині з бульваром Володимира Висоцького дорожні перешкоди у вигляді "лежачих поліцейських" і облаштувати на їх місці врегульовану точку перетину шляху у вигляді світлофора.
Дана вимога обумовлена тим, що проїзжа частина вул Миколи Закревського налічує по одній смузі руху в оби два боки і кожна одиниця великогабаритного транспорту, як
громадського так і вантажного, вимушена двічі робити обов'язкову зупинку перед даною перешкодою, що в свою чергу повністю зупиняє рух по даному відрізку шляху. Ситуація ускладнюється не контрольованим потоком людей що в комплексі призвело до того що даний відрізок шляху являє собою зону вічного ускладнення руху.
Враховуючи те - що вул. Миколи Закревського є одним з основних автомобільних шляхів в'їзду та виїзду з жилого масиву Троєщіна, також те - що рішення компетентних органів встановити дорожні перешкоди у вигляді "лежачих поліцейських" на даному відрізку шляху є таким що ускладнює дорожню ситуацію в районі пропоную :

Аналогічну проблему з ускладненням автомобільного руху було вирішено таким шляхом на перехресті в районі "м Лівобережна" при виїзді з вул. Раїси Окіпної на Броварський проспект.