Заборона стоянки автомобілів на перетині проспекту Миру і бульвару Верховної Ради задля безпеки руху

публікація залишилось 84 дні

При повороті з проспекту Миру на вул. Віфлєємську автомобілі повинні пропустити всі транспортні засоби (ТС), які їдуть по головній дорозі (бульвар Верховної Ради - проспект Миру). Однак на перетині проспекту Миру і бульвару Верховної Ради на асфальтовому майданчику, який відноситься до зони піших прогулянок громадян, має місце стоянка автівок, що заважає (а якщо стоять вантажні автівки, то і унеможливлює) огляд і може викликати аварійну ситуацію. Пропоную унеможливити стоянку автівок шляхом встановлення огородження цієї пішохідної зони з такими розривами в огородженні, щоб унеможливити заїзд туди автівок. Також додатково пропоную після встановлення паркану періодичну перевірку данного місця і штрафування ТС, які стоять на цьому майданчику і створюють потенційно аварійну ситуацію.