В зв'язку з підвищенням плати за проїзд в м. Києві приватними перевізниками зобовязати їх в обовязковому порядку видавати проїздні білети та перевіряти фактичну загрузку маршруток.

публікація залишилось 51 день

КМДА не контролює роботу приватних перевізників, між ними не має ніякої конкуренції, ні хто не може визначити яку вони мають денну виручку від надання своїх послуг (все безконтрольне). Комунальний транспорт при низькій платі за проїзд не може конкурувати з приватними перевізниками: не чітко вказано коли він буде на зупинці, самі водії не заінтересовані своєчасно подати транспорт на зупинку, вказівники руху транспорту далеко від зупинки (наприклад: зупинка 45 автобуса біля озера Вирлиця). При нормальній організації перевозити комунальним транспортом буде вигідно, можна підвищити зарплату водям та підвищити ціну за квиток.