ПРОТИ перейменування бул. Дружби Народів в м. Києві на бул. Миколи Міхновського, замість цього перейменувати в Печерський бульвар та надати відповідну назву станції метро "Дружби Народів"!

публікація Недостатньо підписів

Якщо наразі настільки важливо перейменовувати відомий бульвар, то треба вибрати найкращу назву для одної з найбільших магістралей міста Київ, таку яка буде виразною та запам'ятовуватиметься - і назва на честь Миколи Міхновського не є кращим вибіром. Вона ніяк не зв'язана з оточенням бульвару та не має основи, як і більшість нових назв які зараз дають вулицям в Києві.
Було б логічно надати вулиці таку назву - Печерський бульвар, за географічним положенням (магістраль перетинає Печерський район саме посередині, з одного кінця в інший) а також історією вулиці, бульвар на початку мав назву Печерська Автострада. Ця назва -Печерський бульвар- милозвучна, запам'ятовується а також не має аналогів (окрім станції метро "Печерська"), незважаючи на те що Печерськ є одним з провідних районів міста.
Також станцію метро "Дружби Народів" доведеться перейменувати. Для цього підійдуть такі назви - "Ботанічна" (пілотна назва станції), "Звіринецька", "Наводницька" (за місцевостями які розташовані поряд зі станцією; також така назва буде логічним продовженням низки станцій названих на честь місцевостей Печерська - "Кловська", "Печерська", "-", "Видубичі"), "Новопечерська".

Підписання завершено