Реалізувати в Київському метрополітені доступ до інтернету через WIFI на всіх станціях та тунелях.

Створити в метрополітені систему телекомунікацій, яка дозволить забезпечити доступ до мережі інтернет на всіх станціях і тунелях.
Даний проект не буде особливо затратним, та є відносно простим в реалізації. Загальну систему можна створити на основі технології WIFI-мосту. Це дозволить знаходитись в мережі навіть під час руху поїзда, та анулює перебої зі звязком. Система може швидко окупитися за рахунок реклами при початку роботи з мережею (така система реклами реалізована в деяких кафе та торгових центрах). Відповідно, зчасом дана мережа місту нічого не коштуватиме, а після самоокупності навіть почне приносити гроші в бюджет міста. За даною схемою сам доступ і користування інтернетом нічого не коштуватиме і для пасажирів метрополітену.

Наголошую!!! Доступ до WIFI, який реалізовується на кількох станціях метро не передбачає доступ до мережі в тунелях!!!