Реалізувати можливість відключення від централізованого опалення окремої квартири в будинку за бажанням її власника.

Велика кількість киян, з настанням холодів, скаржаться на некомфортну температуру у своїх квартирах. Це є прямим наслідком неякісного опаленяя приміщення. Батареї можуть бути або ледь теплі, або взагалі - холодними. Не дивлячись на це таким споживачам все одно прийдуть платіжки за так зване "спожите" тепло. Субсидія не вирішує цю проблему, а лише мінімізує її актуальність. Балансоутримувачі будинків також незацікавлені у вирішенні таких проблем, хоча вона їм добре відома. Прошу міську владу розробити для киян механізм, за яким усі кияни, за власним бажанням, змогли б відмовлятися від послуг з централізованого опалення та встановлювати у себе в квартирах альтернативні джерела обігріву оселі. (Єлектричні конвектори, газові котли та ін.)