Створення автобусного маршруту (денного) на базі автобусу №38 та маршрутного таксі №209

публікація Недостатньо підписів

Пропоную на базі вже неіснуючих маршрутів №38 (автобус) та №209 (маршрутне таксі) створити новий денний автобусний маршрут, який курсуватиме наступним чином: вул. Академіка Вільямса (кінцева 1) - вул. Юрія Смолича - вул. Маршала Якубовського - вул. Академіка Костичева - вул. Михайла Ломоносова - вул. Васильківська - просп. Голосіївський (без заїзду на просп. Науки) - ст. м. Либідська - вул. Велика Васильківська - пл. Льва Толстого - вул. Басейна - пл. Бессарабська - бульв. Тараса Шевченка - пл. Перемоги - просп. Перемоги - ст. м. Шулявська - ст. м. Берестейська - ст. м. Нивки - ст. м. Святошин (кінцева 2) - розворот на пл. Героїв Бресту - ст. м. Нивки - ст. м. Берестейська - ст. м. Шулявська - ст. м. Політехнічний інститут - просп. Перемоги - пл. Перемоги - бульв. Тараса Шевченка - вул. Терещенківська - вул. Антоновича - ст. м. Либідська - бульв. Дружби Народів - пл. Московська - пр. Голосіївський - вул. Васильківська - вул. Михайла Ломоносова - вул. Академіка Костичева - вул. Маршала Якубовського - вул. Юрія Смолича - вул. Академіка Вільямса (кінцева 1).

Даний маршрут поліпшить комунікацію мешканців Голосієва з центром міста (пл. Льва Толстого, Бессарабська пл., вул. Хрещатик, район центрального корпусу КНУ імені Тараса Шевченка - на даних ділянках вона або дуже слабка, або взагалі відсутня), а також Шулявкою та Святошином (комунікація майже повністю відсутня); запропонований маршрут проходитиме повз ряд станцій метро Святошино-Броварської лінії, що позбавить мешканців Голосієва потреби робити пересадки з лінії на лінію в метро. Запропонований маршрут також поновить комунікацію з центром міста мешканців вулиці Ломоносова, втрачену через закриття автобусу №38 та маршрутного таксі №209.