Звільнити керівників органів управління, автодорів, підприємств, що здійснюють ремонт автомобільних доріг, за неналежну якість, чергове не забезпечення безперервного, безпечного та зручного руху

публікація залишилось 44 дні

Дуже часто, особливо коли розтає сніг, ми отримуємо багато проблем із-за неякісних доріг, постійних ям, які, таке враження, ніколи не зникнуть. Це завдає дуже багато хлопоту, поломок автомобілів, дорожньо-транспортних пригод, внаслідок чого ми змушені додатково витрачати свій час, сили, нерви, здоров'я. Кожна яма негативно впливає на якість автомобіля, а отримати компенсацію за завдану шкоду дуже тяжко. Кожен із керівників повинен розуміти, що в нього відповідальна робота, та у разі не забезпечення ним безперервного, безпечного та зручного руху транспорпних засобів, він повинен нести за це відповідальність.