Заборонити "Фабрики-кулінарії" використовувати сміттєспалювальну трубу

публікація залишилось 42 дні

Проблема, яка не може вирішитися вже давно, OAO "Фабрика кулінарія", вул. Горлівська, 137, знаходиться біля будинку, в якому проживає моя сім'я. На території цієї фабрики знаходиться "сміттєспалювальна" труба, з якої виходить щодня і вечір в атмосферу чорний, смердючий і їдкий дим. Насправді спалюють залишки від переробки м'яса і кісток. Сморід стоїть неможлива, у дворі стоїть димова завіса, доводиться закривати балкон і вікна, щоб в квартиру не заходив цей дим. Дитина постійно кашляє. Поруч знаходяться: сш.№ 274, дитяча поліклініка і житлові будинки. На моє звернення ніхто не реагує, вже 2 роки пишу і скаржуся, але питання не вирішується. Переконливе прохання допомогти у вирішенні цього питання, адже це порушує всі норми навколишнього середовища і є екологічним злочином для людей. Дарницька районна адміністрація нічого не робить, тільки відписується та обіцяє, що все буде добре.