Відкрити центри, де бездомні зможуть зігрітися і переночувати, у кількох районах Києва

публікація Недостатньо підписів

Наразі у Києві фінкціонує лише один центр, де бездомні можуть зігрітися і переночувати. Він знаходиться на вулиці Суздальській. Цього недостатньо, багато бездомних людей не знають про його існування або не можуть дістатися до нього.

Зараз у Києві дуже холодно. Людей без житла зараз виганяють навіть з вокзалу. Їм доводиться ночувати на вулиці у 20-градусний мороз. Через холод вони не можуть навіть заснути. Вони не сплять кілька діб. А потім просто вмирають, бо не можуть виспатися.

Нещодавно ситуація ще не була такою катастрофічною, але остання організація, яка у декількох районах надавала можливість бездомним зігрітися і переночувати, припинила свою роботу. Зараз майже ніхто не займається бездомними у Києві, а холод просто вбиває цих людей, навіть не даючи їм шансу на будь-яке життя.

Тому необхідно відкрити декілька таких центрів, аби якомога більше людей без дому могли там зігрітися і виспатися, щоб не померти жахливою смертю. Треба відкрити їх у кількох районах і рівномірно розподілити по карті Києва, щоб бездомні могли їх дістатися.

Підписання завершено