Призначити Заступником голови Київської міської державної адміністрації п. КУЛЬБІДУ Миколу Івановича, директора Українського гідрометеорологічного центру.

Впродовж останніх років, починаючи від очільника Київської міської державної адміністрації п. Л.Черновецького, в Україну завжди невчасно починається зима. І саме головне, що дуже дивно, зимою наступають холоди, тобто від’ємна температура повітря, і коли починається опади то вони випадають в формі снігу (це такі кристали замерзлої води). А так як на вулиці від’ємна температура, що відповідно до історії характерно для такої пори року як зима, то ці кристали збираючись до купи не тільки не хочуть танути, а навпаки групуючись утворюють таке поняття як «сніг» та відповідно утворюють снігові кучугури та замети. Ці замети, що дивно, заважають людям та машинам вільно пересуватись. У всьому не цивілізованому світі прийнято прибирати ці снігові кучугури. А так як м. Київ - є столицею цивілізованої держави, в нас не прийнято прибирати сніг. Всі кияни, за допомогою Интернет і шановного п. Кульбіди в тому числі, можуть скористатись такою дивною річчю,як передивитись прогноз не тільки на завтра а й за бажанням на декілька днів і навіть і це не фантастика, десятків днів наперед. А так як в Київській міській адміністрації, скоріш за все, не існую штатної одиниці, яка б відповідала за переглядом прогнозу та відповідної підготовки «фімерної» снігоприбиральної техніки, пропоную призначити не просто відповідальну особу, а й ввести посаду - заступника голови Київської міської державної адміністрації за гідрометеорологічним наглядом, та призначити на цю посаду п. КУЛЬБІДА Микола Івановича, який очолює Український гідрометеорологічний центр.