Знайди свій мобільний!

публікація залишилось 73 дні

Багато людей, з багатьох причин "втрачають" у столиці свої мобільні телефони. Пропоную, створити службу(згоден взяти на себе усі адміністративні питання, що будуть виникати під час дії служби), яка, за ОФІЦІЙНО ВНЕСЕННУ ПЛАТУ НА КОРИСТЬ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ(наприклад: 500-800 грн.), буде ОПЕРАТИВНО ВИЗНАЧАТИ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ПРИСТРОЮ. Потім: власник- задоволений, зі своїм пристроєм; поліція- задоволена, бо одним крадієм стало меньше. Пропоную, щоб столиця, була першим містом в Україні, де власник, може швидко, та оперативно, знайти свій мобільний пристриій, на якому, як правило, знаходиться КУПА ВАЖЛИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ, ФОТО, КОНТАКТИ, ВІДЕОЗАПИСИ, ТОЩО. Дякую.