Через інвестиційний проект збудувати на Дарницькому районі в кінці вул.проспект ПетраГригоренка столичний Дійснеленд.

публікація Недостатньо підписів

На межі забудови Дарницького району є каскад чудових озер та велика територія на яку ще ненаклали "оком"забудовники які вже наситили висотками Позняки,Осокорки,Харківський мастив і через певний час мешканці цих масивів будуть "замурованими"в чотирьох стінах своїх помешкань і щоб мати змогу культурно відпочити змушені зваву наповнювати вагони метро чи овпитись у громадському трансорті щаб дістатись правого берега де такі місця давно облаштовані.Через це міській владі вже давно потрібно булоб придивитись до тих пустирів.А на мою думку побудова на тих місцях Діснейленду вивело статус Киева як столичного міста на новий рівень.І це незважаючи на всі негаразди які ми маємо в країні.Та однією з головних меседжів цієї петиції є те,що до побудови Дійснейленду потрібно залучити закордоних(власних)інвесторів для чого земельні площі необхідно їм передати безкоштовно (прибуток ділити відповідно).