Про заборону промислового лову риби на Канівському водосховищі на період мінімум 3 роки.

публікація залишилось 71 день

За останні 10 років на Канівському водосховищі популяція майже усіх видів риб, а особливо хижаків, зменьшилася до катастрофічно низького рівня. Кількість приватних риболовецьких організацій зашкалює, все водосховище перегороджене сітками. Лов риби не припиняється навіть в нерестовий період, зачасту під виглядом наукового лову. Також збільшилась в рази кількість бракон'єрських сіток. Люди, немаючи можливості заробить копійку, все більше починають відловоювати рибу для продажу. Насамперед саме за збутом риби потрібно встановить особливий нагляд. Навіть в столичних супермаркетах, на вітринах, до продажу пропонують екземпляри заборонені до вилову.