Терміново відновити маршрут комунального автобусу №38

публікація залишилось 43 дні

Незважаючи на численні прохання мешканців міста зберегти маршрут комунального автобусу №38 із зупинками: вул. Володимирська - вул. Антоновича - пл. Либідська (М "Либідська") - пл. Московська (Центральний автовокзал) - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська - вул. Васильківська - пл. Амурська - вул. Ломоносова - вул. Софії Ковалевської – вул. Академіка Вільямса Департаментом транспортної інфраструктури КМДА кілька років тому спочатку було запроваджено в скороченому варіанті маршрутне таксі №209, яке невдовзі повністю витіснило вказаний маршрут комунального автобусу №38. Тепер же припинено рух й самого маршрутного таксі №209, яке, з'єднуючи житловий масив «Теремки-2» та прилеглі до нього багатоквартирні будинки, розташовані на вул. Ломоносова, із центром міста та проходячи через п’ять станцій метро, забезпечувало транспортне сполучення в межах Голосіївського району м. Києва.
До важливих об’єктів, до яких можна було дістатись за допомогою маршрутного таксі №209, належать: школи та дитячі садки, поліклініки, Національний Інститут Раку, Київський міський тубдиспансер, декілька науково-дослідних інститутів, окремі підрозділи Національного університету імені Т.Г.Шевченка, фабрика «Киянка», готелі, міська клінічна лікарня №10, Національна бібліотека імені В.І.Вернадського та ін.
Цілком очевидно, що це був дуже зручний маршрут, який потрібно терміново відновити саме в варіанті комунального автобусу №38.