Прийняти рішення Київської міської Ради про можливість відключення від послуги централізованого опалення споживачем самостійно при низькій якості послуги

публікація Недостатньо підписів

Вже на протязі багатьох років в моїй квартирі в центрі Києва по вул. Л. Толстого дуже холодно взимку. Численні звернення з цього приводу до ПАТ "Київенерго" та ЖЕО ігноруються. Цього року я зимую при 13 град. Цельсія. Вважаю таке існування в столиці України в XXI приниженням честі і гідності, а небажання Київенерго щось зробити - формою рабства. Пропоную прийняти рішення Київської міської Ради про можливість відключення від послуги централізованого опалення споживачем самостійно при наданні послуги низької якості : Якщо на протязі опалювального сезону температура в помешканні нижче допустимх норм, споживач може звернутися з заявою до постачальника послуги (ПАТ "Київенерго") про відключення його від централізованого опалення. У випадку відмови - споживач має право самостійно відключитися від централізованого опалення.