Забезпечити контроль за роботою монополіста (ПАТ Київенерго) постачальника тепла в оселі киян, який ігнорує звернення до нього киян, та постійно порушує порядок контролю за його обліком.

ПАТ Київенерго постійно своїми діями за рахунок киян, а не за рахунок своєї виробничої діяльності, збагачується. Так, наприклад, в під. 2 буд. 44б по вул. Ревуцького ПАТ Київенерго встановило лічильник тепла в лютому 2014 р., а прийняло на комерційний облік тільки в лютому, тобто в кінці зими (переплатили мешканці з невеликими доходами більше 20,0 тис. грн.). В квітні 2016 р. (опалювальний сезон закінчився 04.04.16) порівняно з березнем 2016 р. плата за опалення зросла на 60% (було тепліше чим у березні, тарифи не мінялись). За грудень 2016 року платіжних виставлені за 36 днів, хоча показники лічильника тепла знімались 22.12.16 (в платіжках по 30.12.16 р.). На звернення мешканців будинку по суті ПАТ Київенерго не відповіло.