Відновлення роботи ескалатора на кінцевій зупинці швидкісного трамвая

На залізничному вокзалі вже досить довгий час не працює ескалатор.
Даний ескалатор знаходиться на кінцевій зупинці швидкісного 1,3 трамвая по вулиці Старовокзальна.
Дуже багато пасажирів, виходячи з трамвая, йдуть в так звану "трубу", яка з'єднує вулиці Старовокзальна з лініями приміських електропоїздів і поїздів на центральному залізничному вокзалі. Пасажири змушені ходити пішки по сходах замість того, щоб їхати на ескалаторі. Стоять таблички біля цих ескалаторів про те що ведуться "ремонтні роботи, вибачте за незручності". Цікаво! що ніяких робочих тут зазвичай немає. Будь-ласка відремонтуйте цей ескалатор. Кожну хвилину можна спостерігати як звичайні люди несучи важкі сумки змушені йти пішки по сходах. Добре, що в країні є небайдужі люди які допомагають їм. Всіх небайдужих прошу підтримайте цю петицію, ми реєструємося тут для того, щоб зробити наше місто кращим для нас і туристів.