Провести загальноміську акцію по допомозі безпритульним тваринам.

Станом на сьогодні в м.Києві, виходячи з інформації різних джерел, проживає близько 30 тисяч безпритульних тварин.
Існує декілька громадських організацій захисників тварин, які на волонтерській основі утримують притулки по догляду за безпритульними тваринами.
Але ситуація в даних закладах вкрай скрутна. На жаль, держава, а також місцеві органи влади не надають достатньої допомоги ГО, а також притулкам по догляду за безпритульними тваринами. Не вистачає не те що буд.матеріалів для будування вольєрів, а навіть їжі, ліків і сировини для вакцинації.
Тому, виходячи з вказаного вище, а також з метою популяризації духу допомоги безпритульним тваринам серед киян та гостей міста Києва, закликаю провести загальноміську акцію із залученням відповідних спеціалістів та ЗМІ. Серед заходів акції, зокрема, пропоную такі варіанти:
1) Організація рухомих "ветеринарних кабінетів" з метою перевірки і лікування тварин, а також їх вакцинації.
2) Збір і надання буд.матеріалів, їжі, ліків, а також матеріалів для вакцинації громадським організаціям та притулкам по догляду за безпритульними тваринами.
3) Організація і перевезення волонтерів у місця розташування притулків по долгляду за безпритульними тваринами для допомоги під час акції у догляді за безпритульними тваринами.
4) Залучення різноматних ЗМІ для висвітлення даної акції з метою популяризації духу допомоги безпритульним тваринам.
5) Збір коштів і подальша їх передча громадським організаціям захисників тварин і притулкам по догляду за безпритульними тваринами із обов'язковим оприлюдненням звіту про кількість зібраних коштів та передачу вищезгаданим суб'єктам у друкованих ЗМІ, а також на сайтах органів влади та місцевого самоврядування.