Хочу звернутися з вимогою пустити на маршрут автобуса №6 (ленінградська площа-село троещина), як мінімум дві одиниці на маршрут і внести зміни в графік руху.

публікація Недостатньо підписів

Хочу звернутися уже 4 раз з вимогою пустити на маршрут автобуса №6, як мінімум 2-3 одиниці на маршрут і внести зміни в графік руху у 2017 році, особливо в години ”пік”. Також зобов’язати водіїв давати квиток при сплаті проїзду. Зранку їздить одна маршрутка Богдан , а вечором інша маршрутка Богдан, що заважає їх пустити обидві хоча б на маршрут? Також прошу зобов’язати Виконуючого обов’язки директора з транспорту С. Литвинова надати письмово документи у відповіді, які підтверджують, що дане питання вирішується і моніториться (ставиться на громадське обговорення, відстежується інтервал руху маршруту № 6, моніториться кількість пасажирів камерою і т. д.), так ні в одній відповіді практичних результатів вирішення даного питання я не побачив. Виконавець дає відповіді ”теоретичні”, ”формальні”, які дуже наближені до теоріїї, що однієї одиниці достатньо на маршруті і графік руху однин раз в 1, 5 години прекрасний. Я б порадив перед тим як надавати такі ”хороші” відповіді ВИКОНАВЦЮ здійснити пробну поїздку даним марщрутом в години ”пік” вечором і зранку, а також у святкові і вихідні дні.
У відповіді від 19.01.2017 № 31/284 Виконуючого обов’язки директора з транспорту С. Литвинова вказано, що автобусний маршрут № 6 організовано для перевезення мешканців тільки села Троєщина, частина яких має можливість користуватися міським пасажирським транспортом: автобусами маршрутів №№ 21 «Станція метро «Петрівка» – вулиця Милославська», 73 «Станція метро «Оболонь» – вулиця Милославська» та тролейбусами маршрутів №№ 37 «Станція метро «Лісова – вулиця Милославська», 37-А «Станція метро «Лісова – поліклініка», зупинки яких знаходяться в межах пішохідної досяжності, але це тільки одна сторона маршруту для пасажирів, які живуть на Троещині. Друга сторона маршруту автобусу №6 також здійснюється перевезення пасажирів із Дніпровського району , Дарницького району (Дарницька площа) до метро Чернигівська, до вулиці Братиславська і аж тоді пересікається з маршрутами автобусів №21, №73 та тролейбусів №37, №37а. Подібний маршрут тільки у маршрутшого таксі 529 , який коштує 7 грн і постійно переповнений. Тому маршрут№6 популярний,дешевий і потребує збільшення кількості одиниць рухомого складу.