Перейменувати вулицю Ісаакяна на вулицю Олександра Капіноса та встановити портрет О.Капіноса з написом його імені та прізвища в загальному переліку "Небесної Сотні" біля Українського Дому

публікація Недостатньо підписів

Аветік Ісаакян був вірменським євреєм прокомуністичної орієнтації, котрий узагалі не мав стосунку до Києва (ніколи тут навіть не бував).
Натомість, Олександр Капінос (родом із Тернопільщини, с. Дунаїв Кременецького району), українець, інженер-технолог, фермер, керівник організації "Сколоти" у Вінниці (2008 - 2009), захисник довкілля (не дозволив побудувати в Дунаєві завод, що зруйнував би екологію Кременецьких гір), української мови (голодував на східцях Українського Дому на знак протесту проти закону Ківалова - Колєснічєнка в липні 2012 р.), ініціатор прибрання совєцької окупаційної символіки та спорудження пам’ятника Тарасові Шевченку в рідному селі. На Майдані, що повстав проти режиму Януковича 2013 р., служив у 35-й штурмовій сотні "Волинська Січ". Помер від важкого поранення в голову в центрі Києва (біля барикади поблизу Будинку профспілок), котре трапилось 18 лютого 2014 р., на 30-му році життя під час нападу озброєних представників тодішньої влади на охоронців повсталого Майдану.
Крім перейменування вулиці Ісаакяна (по якій розташований і Науково-дослідний інститут українознавства) на вулицю Капіноса, пропоную також установити портрет О.Капіноса в загальному переліку загиблих осіб із героїчної "Небесної Сотні" (нині є зображення загиблого лише окремо під деревом на алеї Небесної Сотні) біля Українського Дому. Олександр Капінос своїм життям на це однозначно заслуговує.

Підписання завершено