Відновити безкоштовний проїзд у міському транспорті комунальної форми власності фахівцям із соціальної роботи для виконання функціональних обов'язків

Оскільки до функціональних обов’язків фахівця із соціальної роботи, які передбачають соціальну роботу, спрямовану на попередження вилучення дітей з сімей, допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, були додані функції соціального інспектування за адресою проживання одержувачів державної грошової допомоги при народженні дитини та одиноких матерів. Вся ця робота здійснюється на теренах територіальної громади району. Тому виникає потреба у частому користуванні громадським транспортом.
Виходячи з вищезазначеного є необхідністю поновлення за рахунок коштів бюджету міста Києва безкоштовного проїзду у міському транспорті комунальної форми власності фахівцям із соціально роботи