Перейменувати вулицю Ванди Василевської в Шевченківському районі на вулицю Богдана Гаврилишина

На вшанування пам'яті видатного українського, канадського та швейцарського економіста, громадського діяча та мецената Богдана Дмитровича Гаврилишина, який пішов з життя 24 жовтня 2016 року пропоную перейменувати на його честь вулицю Ванди Василевської в Шевченківському районі м. Києва.
Вулиця знаходиться в безпосередній близькості до Міжнародного інституту менеджменту - першої бізнес-школи в Україні, створення якої Богдан Дмитрович ініціював у 1989 році. Нинішня назва вулиці підлягає перейменуванню, відповідно до норм Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки"