Поновити двосторонній проїзд до будинків Лепсе/Гавела 1/28-17

публікація залишилось 44 дні

Вже багато років аби дістатися наших осель ми маємо об"їхати весь квартал,
бо з причин невідомих нікому до наших будинків веде дорога з одностороннім рухом. Усі інші будинки мають безперешкодний в"їзд/заїзд на вулицю Гарматна і далі. Зараз, ще більше, аби виїхати ми знову маємо об"їхати квартал - тобто тепер дорога не тільки одностороння, але ще й з виїздом тільки праворуч до скоростного трамвая і далі на Борщагівку!!!! Чому?? Згідно яких державних будівельних норм ми знаходимося в таких жахливих умовах. Цією дорогою, користуються тільки місцеві мешканці. Для вільного проїзду інших є 2 інші дороги - ширші з перетином посередині. Це фактично міжквартальний проїзд. Усі інші під"їзди не мають таких заборон. Іншого проїзду в нас немає. Нас постійно чатують поліцейські, ми стоїмо в зайвих пробках, витрачаємо час, бензин. Ви хоч обґрунтуйте, чому так!!!