З'єднати транспортним маршрутом Борщагівку з ст.м. Бориспільською

Щоб дістатися з Борщагівки до метро Бориспільська потрібно зробити одну, а то і дві пересадки. А якщо з'єднати ці два віддалені райони прямим автобусним маршрутом було б дуже добре.
пропоную пустити автобус по трасі: прямий - Вул. Симиренка (біля Каравану) - вул. Сім'ї Сосніних - Просп. Корольова - вздовж Швидкісного трамвая - Чоколовський бульвар - просп. Лобановського - Московська площа - просп. Науки - вул. Саперно-Слобідська - Південний міст - просп.Бажана - ст.м. Бориспільська.
зворотній: ст.м. Бориспільська - просп.Бажана - Південний міст - вул. Саперно-Слобідська - просп. Науки - Московська площа - просп. Лобановського - Чоколовський бульвар - вздовж Швидкісного трамвая - вул. Володимира Покотила - бульвар Кольцова - вул. Сім'ї Сосніних - Просп. Корольова - вул.Жолудєва - вул. Симиренка (біля Каравану).
Думаю що люди будуть раді такому нововведенню.