Вирішення питання незаконно зведенних новобудов компаній - "Укогруп" та "Сіті Груп",виділення інвесторам ЖК землі із цільовим призначенням та взяття новобудов на баланс міста із подальшою добудовою

Починаючи с 2014 року групою компаній - "Укогруп" та "Сіті Груп" було незаконно захвачено та розпочато будівництво 42 багатоповерхових будинків. Через різні юридичні особи, які являлися власниками об`єктів будівництв у всіх районах міста Києва, без отримання належної на це дозвільної документації.
Протягом 12 років, відділи продажів реалізували незаконно зведені квадратні метри тисячам інвесторів, укладаючи договори купівлі - продажу. Не маючи належно оформлених технічних умов підключення комунікацій, земельних ділянок з відповідним цільовим призначенням ( під будівництво багатоквартирного будинку), незаконно збільшуючи заявлену поверховість будинків без належного оформлення відповідних технічних змін, забудовники продовжували свою діяльність.
Просимо:
Виділити інвесторам ЖК будівництв земельні ділянки із цільовим призначенням для будівництва багатоквартирного житлових будинків у межах міста Києва, та взяття цих новобудов на баланс міста із подальшою добудовою.