Перейменувати вулицю Володимирську на вулицю Володимира Шаяна

публікація Недостатньо підписів

Вулиця Володимирська названа на честь князя Володимира - христителя Русі, попередниці України. Хрещення було примусовим і масовим - хто не хотів хреститися, того вбивали. До того ж, воно завдало страхітливого лиха русичам-українцям тим, що накинуло силоміць чужинський (єврейсько-візантійський) світогляд і зробило рабами іноземного бога (Саваота), а відтак і створило підґрунтя для визнання права іноземців загарбувати Русь і керувати нею. Князь Володимир скинув у Дніпро кумира Перуна та інших Богів, які охороняли Київ, винищив десятки волхвів (найвищої касти суспільства, носіїв божественних знань, яких шанували більше, ніж князя та бояр), а решту відунів і непокірних мешканців змусив сховатися в лісах.
Володимир ШАЯН - родом із Галичини - всесвітньо відомий науковець, борець проти єврейсько-російського комуно-більшовицького поневолення, польських і німецьких загарбників та за Самостійну Україну, Президент Української Вільної Академії Наук, санскритолог, мовознавець і літературознавець, автор праці "Віра Предків Наших", до якої увійшли численні статті про наш дохристиянський світогляд (про Богів Сварога, Перуна, Світовида, Дажбога тощо), про видатних діячів культури (Г.Сковороду, Т.Шевченка), про символіку (Стяг, Герб). Його матеріали сповнені глибини філософської думки та за уважного прочитання стають дороговказами сотням тисяч українців у захисті своїх природних прав та виборювання Української України. Саме ім’я та прізвище Володимира Шаяна мають змінити досі існуючу Володимирську вулицю задля енергетично-світоглядного порятунку Києва та України!