Виділення приміщення під спортивну залу для тренування таїландського боксу та кікбоксингу К-1 в Дніпровському районі

На сьогоднішній день більшість людей займається спортом, адже заняття фізичною культурою — це запорука покращення здоров’я, а значить, і подовження життя. На жаль, на сьогоднішній день, в межах Дніпровського району, а саме мікрорайону ДВРЗ та Старої Дарниці відсутня можливість для безкоштовних занять спортом, а у зв’язку із складною економічною ситуацією в країні не кожний може собі дозволити відвідувати спортивні клуби.
Метою нашої діяльності є вільний та безкоштовний доступ усіх бажаючих до заняття спорту та формування у населення культури здорового образу життя.
Беручи до уваги вищевикладене, звертаємось до Вас з проханням розглянути можливість щодо надання приміщення спортивної зали з метою проведення занять з таїландського боксу та кікбоксингу К-1