Заборонити продаж алкоголю в магазинах, розташованих у житлових будинках за наявності скарг мешканців на порушення громадського порядку біля будинку

публікація залишилось 64 дні

У випадку продажу алкоголю у магазинах, розташованих в житлових будинках буває так, що любителі оковитої вживають її прямо біля магазину, тобто під вікнами квартир. Це означає, щр під вікнами будинку цілими днями товчуться особи, які палять, гучно розмовляють, брутально лаються, влаштовують розбірки між собою які переходять у бійки, справляють малу нужду під насадження будинку і таке інше. Все це мають нюхати і слухати жителі будинку, особливо нижніх поверхів будинку. Особливо це дошкуляє влітку, коли хочеться відкрити вікна. Виклики поліції не вирішують цю проблему (перевірено неодноразово на протязі багатьох років).