Реорганізація маршрутів міського громадського транспорту Києва лише за рекомендаціями та побажаннями киян.

публікація залишилось 84 дні

Останнім часом керівництвом підприємства Київпастранс було принято ряд сумнівних рішень, щодо зміни деяких маршрутів громадського транспорту. Підставою для цих рішеннь називаються рекомендації Світового Банку, яким начеб-то було здійснено аналіз пасажиропотоків, та розроблено ряд рекомендацій. Насправді ця ситуація виглядає досить комічною, що даним питанням займається стороння організація. У зв"язку з цим пропоную провести масштабне опитування киян, зібрати пропозиції та побажання, щодо поліпшення ситуації з транспортним обслуговуванням в усіх районах міста. Лише кияни, для яких і працює транспорт, мають визначати, де і що треба підкоригувати. Зібравши та проаналізувавши всі пропозиції, можна виділити пріорітетні і, прийшовши до єдиного знаменника, починати проводити реорганізації.