Пропоную перейменувати вул. Герцена на вул. Сергія Рубанчикова на честь бійця, який героїчно загинув від мінометного обстрілу, захищаючи Батьківщину, на Світлодарській дузі.

публікація залишилось 52 дні

У зв’язку з дією Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», а також для запобігання незручностей розміщення в одному районі столиці двух елементів інфраструктури з однаковою назвою (вул. Герцена та провулок Герцена), пропоную перейменувати вул. Герцена на вул. Сергія Рубанчикова на честь бійця 54 механізованої бригади ЗСУ, який захищаючи Батьківщину, героїчно загинув 22.12.2016 від мінометного обстрілу на Світлодарській дузі в Донецькій області.