Кияни «Проти» проспекту Бандери.

Кияни, не здавайтесь! Не схиляйте голову перед приниженням! Ми зібрали 10720 голосів за присвоєння Московському проспекту нейтральної назви. Нашу думку зневажили. За зміну назви проспекту Бандери на проспект Володимира Великого зібрано 10069 голосів. Нас принизили міфічними фальсифікаціями, знищивши не тільки наші голоси, а й нашу гідність. Крім вказаних двох петицій, на сайті було зареєстровано близько десятка інших петицій з протестом проти проспекту Бандери. Укранці просто волають про те, що це перейменування розколює суспільство, розпалює ворожнечу. Але, влада робить все, щоб заблокувати нашу думку, задовольнити потребу купки українців - депутатів Київради. Такого приниження не можна проковтнути.
Для усього цивілізованого світу історична правда про С. Бандеру загальновизнана. Його садистичні нахили, його пряма співпраця з нацистською Німеччиною беззаперечні.
Кияни «Проти» проспекту Бандери! Кияни «За» нейтральну назву! Почуйте нас! Не знищуйте наші голоси, прикриваючись фальсифікацією!