«Ні!» пам’ятнику С. Бандері в Києві.

публікація Недостатньо підписів

Для усього цивілізованого світу історична правда про С. Бандеру загальновизнана. Його садистичні нахили, його пряма співпраця з нацистською Німеччиною беззаперечні.
30 червня 1941 року Українськими Національними Зборами, з ініціативи Організації українських націоналістів під проводом Степана Бандери був оголошений «Акті відновлення Української Держави». Одночасно з проголошенням Акту прибічники Степана Бандери влаштували у Львові погром. Українські націоналісти діяли за чорними списками, складеними ще до війни. У результаті за 6 днів в місті було убито 7 тисяч чоловік. Про влаштовану бандерівцями різанину у Львові написав Саул Фридман в книзі " Погромник", виданій в Нью-Йорку : "Упродовж перших трьох днів липня 1941 року батальйон " Нахтигаль" знищив в околицях Львова близько семи тисяч євреїв. Євреїв - професорів, юристів, лікарів - змусили перед стратою вилизувати усі сходи чотириповерхових будівель і носити сміття у роті від однієї будівлі до іншої. Потім, змушені пройти крізь стрій вояк з жовто-блакитними нарукавними пов'язками, вони були заколені багнетами".
Встановлення у Києві памятника С. Бандері допустити не можна. Така постать поглибить розкол українського суспільства, буде сприяти розпаленню ворожнечі, спровокує непередбачувані наслідки.
Прошу всіх розсудливих співвітчизників сконцентрувати свої голоси в одній петиції, не розпорошуватись по декільком, бо вкупі ми – сила, а нарізно - нас не почують.

Підписання завершено