Повернути НСК «Олімпійський» стару назву-«Республіканський стадіон».

Один з найбільших стадіонів Європи, головна спортивна арена України не може мати назву на честь Олімпійських ігор, до того ж повторюючи назву свого Московського собрата,спорудженого на честь ХХІІ олімпійськиї ігор. В 1980 році на його арені було зіграно лише сім футбольних матчів, а найвидатніші футбольні баталії : Кубок Кубків УЄФА, Суперкубок УЄФА, матчі збірної та ігри чемпіонату Європи 2012 р. не мають ніякого відношення до олімпійського руху, де неофіційне гасло «Головне-не перемога, а участь» . З усіх колишніх назв, саме назва «Республіканський стадіон» передає велич найбільшої в свій час спортивної арени СРСР і Європи і надихає наших спортсменів (в тому числі і олімпійців) до нових перемог.