Встановлення світлофорних об'єктів та коригування пішохідних переходів на перетині вулиць Шолом-Алейхема та Маршала Жукова у Деснянському районі міста Києва.

публікація Недостатньо підписів

Шановні земляки, шановне міське та поліцейське керівництво! Громада автомобілістів Деснянського району, виступає на користь безпеки руху та порядку на дорогах. У нашому районі дуже велика кількість нерегульованих перехресть, і деякі з них представляють собою реальну небезпеку та створюють незручності місцевим жителям. Наприклад, перетин вулиць Шолом-Алейхема та Маршала Жукова. Справа у тому, що здійснення лівого повороту (що саме по собі маневр підвищеної небезпеки), на цьому перехресті вкрай невдячна справа. Наприклад: Поворот з Шолом - Алейхема на Жукова ліворуч, ускладнено наскрізним пішохідним переходом (стоїш пропускаєш людей, за зеброю вже перетин, але треба також пропускати потоки по Жукова, що рухаються зазвичай їз перевищенням швидкості) та поганим оглядом вул. Жукова ліворуч та праворуч. Інший момент - поворот із Жукова ліворуч на Шолом - Алейхема; якщо горить червоне світло на переході біля пансіонату ветеранів праці, то все терпимо. Якщо ні - пропускаєш потік, але якщо через Шолом - Алейхема переходять пішоходи - стоїш, у прямому сенсі під ударом та чекаєш, доки дорогу перейдуть люди. Третя ситуація - віїзд із стоянки неподалік на Жукова у напрямку Броварського проспекту - треба пропускати 3 (!) транспортні потоки. У зв`язку з цим, просимо встановити на перетині зазначених вулиць світлофори, для регулювання руху транспортних засобів та пішоходів, а також - перенести пішохідний перехід через вул.Шолом - Алейхема на 100-150 м західніше (оптимально - між будинків 26 та 24 з одного боку, та 25 і 19 з іншого), тим самим, розділивши його на 2 частини.