Світлофори замість аварійних підземних переходів

публікація Недостатньо підписів

26.12.2016р. вранці всі хто проїжджали Проспектом Перемоги, біля перетину з вул. Янгеля, бачили жахливі наслідки аварії, в якій було скоєно наїзд на пішохода. Це сталося в 7 годин, я їхала в маршрутці вже в 8-40 і була шокована і станом машини і чорним мішком в калюжі крові. Це сталося НАД ПІДЗЕМНИМ ПЕРЕХОДОМ, який з радянських часів перебував у занедбаному стані, а останні півроку начебто ремонтується. Може потрібно не тільки називати людину, яка пробувала перейти тут вулицю навпростець – «дебілом» (це було в коментарях до аварії на карті Яндекс), а й нарешті відремонтувати до належного стану цей перехід, відновити освітлення. Взагалі, чому на цій, дуже завантаженій трасі, можуть бути несправні переходи – наслідки ви бачите. Я сумніваюся, що молода, навіть сп»яніла людина не спромоглася би зайти до цього переходу, якщо б туди можна було безпечно зайти. Тут навіть не треба було долати хоч би 10 метрів, аварія, ще раз зазначу сталась над ПЕРЕХОДОМ!!! Може взагалі вже зараз проінспектувати всі підземні переходи вздовж Проспекту Перемоги (і далі по Києву) та привести їх до людського стану, або замкнути їх і на час ремонту намалювати «зебру», уповільнювати швидкість автотранспорту, повісти світлофор. Чому вважається, що пішохід може зробити крюк в декілька кілометрів до іншого переходу, ми ж ходимо не зі швидкістю 120км/годину, серед нас є люди похилого віку, хворі, з малими дітьми, навіть сп»яніли «дебіли», котрим море по коліна та й просто ті кому набридло постійне нехтування нашими інтересами?!!! Чи чиєсь життя , це марна ціна за справжнє розгільдяйство ?!! Чи ставлення влади ти ремонтних служб до киян, які користуються цими зручностями, як до «бидла», яке має чіплятися за гвіздки, дошки, лізти грязюкою, падати на неприбраних від льоду сходах, наражатися на небезпеку в темних, неосвітлених переходах, постійно штовхатися серед якихось яток з крамом, де навіть двом людям важко розминутися?!!! Дорогу вже відремонтовано і швидкість навіть по цій аварії була дуже велика – бампер зім»ято вщент, в склі не тріщини – велика діра і вже зараз треба задуматися над питанням безпеки пішоходів, а не чекати ще півроку для повного відновлення роботи переходу.