Створення комунальної публічної дієвої системи захисту інтересів членів київської громади перед підприємствами що надають комунальні послуги із обовязковою участю представників громади у роботі.

Складно щось протиставити постачальникам неякісних і дорогих послуг, особливо коли їм допомагають проплачені чиновники.
Наприклад створення комунальної лабораторії яка могла б вести контроль за якістю газу. А то теплотворність газу сьогодні не відповідає стандартам і ми платимо газовим компаніям за інертні гази, які вони в систему закачують із повітря. В процесі горіння ці гази не впливають на теплотворність. Також потребує контролю механізм обігріву квартир. На вулиці плюсова температура, батарея ледь тепля а рахунок захмарний. Або весь час весною на вулиці плюс, до батареї не можна доторкнутись приходиться відкривати вікна. Як в цих ситуаціях досягти балансу інтересів і щоб інтереси громади були в приорітеті.