Перейменування вулиці Петра Запорожця у Дніпровському районі міста Києва відповідно до Закону України про декомунізацію.

публікація Недостатньо підписів

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» від 09.04.2015 р. винести на депутатське обговорення зміну назви вулиці Петра Запорожця у Дніпровському районі міста Києва.

Петро́ Кузьми́ч Запоро́жець (нар. 5 січня 1873, Біла Церква — пом. 19 лютого 1905, Вінниця) — діяч російського революційного руху.
В 1895 році під керівництвом В. І. Леніна брав участь у організації Петербурзького «Союзу боротьби за визволення робітничого класу» та був учасником центрального гуртка цього союзу. Вів соціал-демократичну пропаганду серед робітників у районах Нарвської та Московської застав. У 1895 році приїжджав у Київ із організаційним завданням.

Чим ця людина заслуговує на таку пошану, чесно кажучи, малозрозуміло.
Серед варіантів перейменування могли б бути імена Героїв Холодного Яру, які віддали життя за цю країну. Або узагальнена назва "Холодноярівська" і тому подібне.