Зупинити житлову забудову на місці протитуберкульозного санаторію за адресою вул. Львівська, 3

публікація Недостатньо підписів

У 2012 році на на місці протитуберкульозного санаторію за адресою вул. Львівська, 3 заплановано ЖИТЛОВУ ЗАБУДОВУ!
Роками мешканці доводили не просто абсурдність, але й злочинність цього рішення, маючи на руках експертні висновки науковців науково-дослідних установ даного профілю. Вони стверджують, що інфіковані території являють собою величезну загрозу для населення, бо паличка Коха, похована під задернованим шаром грунту, у разі її відкриття, може мутувати у непередбачувані форми і лікарі не мають уявлення про засоби їхнього лікування. Більше того, вони стверджують, що на сьогоднішній день НЕМАЄ засобів абсолютного знезараження таких територій, а грунт може бути інфікованим на глибину від 2 до 4 метрів. Тож, єдиним вірним рішенням цього питання може бути тільки підсипання додаткового шару грунту та перетворення території на рекреаційну зону (без пошкодження поверхневого шару грунту), в такому разі інфекція не є небезпечною.
Та наші чиновники не «чують» голосу розуму, вони не залишають своєї безумної ідеї перетворити Святошино на туберкульозний Армагеддон! На планах міськадміністрації з’являються все нові і нові прожекти - якщо не житлові будинки, то хоч що-небудь ПОБУДУВАТИ. Хоч лікувальний центр, хоч спортивний…нехтуючи повною забороною БУДУВАТИ ХОЧ-ЩО на цій території! Туберкульоз не знає ані адміністративних, ані географічних, ані соціальних обмежень, сьогодні ми усі є у «групі ризику».І ризик цей набагато ближче, ніж кожен із нас гадає…Не будем байдужими до нашого майбутнього. Голосуємо проти злочинного рішення. Якщо хтось має ще якісь ідеї як подолати прийдешню біду, не стійте осторонь - дійте. Дізнатися більше про цю проблему можна на тут http://politikan.com.ua/2/0/1/339847.htm

Підписання завершено